søndag 29. november 2020

Rapport fra tåkeheimen


Yr.no bomma stygt med værmeldingen sin i dag. Selv når tåka lå tjukk som graut over store deler av nedre Telemark insisterte de på at det var strålende sol. Men vinden meldte de i alle fall riktig, det var ikke et vindpust å spore. 


Vi valgte likevel å trosse rått og fuktig vær, og prøve oss på å beise en liten vegg til. Nesten alt treverket er gjennomfuktet, men akkurat den ene kroken i le er sånn passelig tørr. 


Beisen vi la på i går er fremdeles klissvåt, og utrolig nok drypper den ennå. 

Det var ikke så veldig trivelig å jobbe i dette været. Man holder stort sett varmen når man jobber, men så fort man står stille litt så kommer kulda krypende inn gjennom marg og bein. Det ble en laaang og vaaarm dusj så fort vi kom hjem i kveld.

Snekkerne har også jobbet i helga. Jammen må vi si at de gutta står på. Unner seg jo knapt en kaffepause i løpet av dagen. Og det går skikkelig unna. Ser ut for at omtrent alt panelet er på plass utvendig nå. I dag satt de på vindskier på veggen mot sørøst. Da vi dro, var de i ferd med å lage uteboden. Blir kanskje litt liten, men vi får satse på å sette inn hyller og slikt så vi får plass til alt stasj som skal lagres. 


Ellers var det mye trafikk av skuelystne turgåere som spaserte forbi. Det er alltid trivelig å hilse på folk i hyttefeltet, og i dag fikk vi også besøk av noen som lurte på å kjøpe tomt og bygge selv. Vi kunne jo ikke vise fram så veldig mye foreløpig, men de fikk nå et lite innblikk i prosessen i hvert fall. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar