torsdag 3. desember 2020

Det går unna

Vi var en liten tur på tomta i dag for å levere ventilasjonshette og mansjett, som vi endelig fikk tak i etter en ringerunde som omfattet omtrent hver eneste byggevareforhandler i distriktet. 

Det er helt utrolig hvor raskt bygget har reist seg. Hvem skulle tro at dette er resultatet av kun ti dagers arbeid. Det ser nesten helt ferdig ut fra denne siden, med pipe og det hele!

Snekkerne står på som helter, og har jobbet på spreng for å få taket tett. Det kan ikke være mye trivelig for dem å stå ute å jobbe i dette været. Rett under null, og det pisker regn og sludd. Ufyselig, rett og slett.

Takrennene er på plass, og de får prøvd seg. Vi håper veldig på bedre vær, og sjekker værmeldingen sikkert ti ganger daglig, uten at det hjelper noe nevneverdig.

Her kan man se underlagsbelegget på plass under shingelen. Vi er veldig glade for at vi tok beslutningen om å investere litt ekstra for å holde taket tørt. 


Uteboden til høyre mangler foreløpig en vegg, men duger til å stable ting unna vær og vind.

Det monteres vinduskarmer foran på hytta. Vi skulle virkelig ønsket vi hadde rukket å beise på forhånd. Nå ser det ut for at vi må vente til våren.


Tåka ligger fremdeles tjukk over Tokkevann. Akk ja, vi får vel bare være glade for at snøen holder seg unna foreløpig. 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar